موضوعاتی که در این مطلب می خوانید:
گوشی های هوشمند معمولا شامل اطلاعات شخصی و داده های حساس هستند که کاربران نمی خواهند کسی بدون اجازه به آن ها دسترسی داشته باشد. به دلایلی از جمله نصب برنامه های مختلف و دسترسی مداوم به اینترنت، بدافزارها و ویروس ها با راحتی بیشتری می توانند به تلفن های همراه نفوذ کنند. البته معمولا گوشی ها دارای گزینه های امنیتی داخلی هستند که تا حد زیادی از آن ها محافظت می کند. که خرید آنتی ویروس موبایل حرفه ای می تواند به جلوگیری از نفوذ بد افزارها به گوشی جلوگیری کند.
دلایلی که آنتی ویروس برای گوشی توصیه می شود
گوشی های هوشمند به اندازه کامپیوتر در معرض نفوذ ویروس قرار ندارند، اما آیا این به معنای عدم نیاز به نصب آنتی ویروس است؟ در ادامه، با اشاره به ریسک های امنیتی تلفن های همراه به این سوال پاسخ می دهیم:
- با افزایش محبوبیت سیستم عامل های اندروید و آی او اس، تهدیدات سایبری افزایش چشمگیری داشته است.
- ویروس فقط یکی از انواع تهدیدات محسوب می شود. کاربران موبایل همچنان در معرض دانلود بدافزارها و مواجهه با تهدیدات امنیتی دیگر قرار دارند.
- حملات فیشینگ بسیاری از کاربران موبایل را تهدید می کنند و اخیرا به صورت متنی آن ها را هدف قرار می دهند.
- یک آنتی ویروس قدرتمند می تواند به جز ویروس، انواع دیگری از بدافزارها و تهدیدات امنیتی را خنثی سازد.
- یک آنتی ویروس شخص ثالث ممکن است موتور تشخیص قدرتمندتر و قدرت پاکسازی بیشتری نسبت به آنتی ویروس های پیش فرض گوشی داشته باشد.
- انواعی از تروجان ها، کی لاگرها و باج افزارها برای نفوذ به تلفن های هوشمند ساخته می شوند.
- جاسوس افزارهای گوشی نوعی بدافزار خطرناک هستند که سعی می کنند داده های حساس از جمله عکس ها، مخاطبین و جزئیات حساب ها را به سرقت ببرند.
- آنتی ویروس موبایل می تواند کاربران را از دست ابزارهای تبلیغاتی مزاحم که صفحه گوشی را اشغال می کنند نجات دهد.
- آنتی ویروس گوشی همچنین از نفوذ هکرها تا حد زیادی جلوگیری می کند. هکرها از روش های مختلفی مانند ارسال پیام یا دانلود فایل های آلوده برای هک گوشی ها استفاده می کنند.
- نصب آنتی ویروس موبایل همچنین تاثیر مثبتی در جلوگیری از حملات تحت بلوتوث یا وای فای دارد.
گوشی ها چطور ویروسی یا هک می شوند؟
روش های مختلفی وجود دارد که بدافزارها با استفاده از آن ها به تلفن های همراه نفوذ می کنند، از جمله:
- دانلود برنامه های غیر قابل اعتماد از منابعی به جز گوگل پلی یا اپ استور
- دانلود فایل های آلوده پیوست شده به ایمیل یا متن
- دانلود مستقیم بدافزار از سایت های آلوده و جعلی
- اتصال به دستگاه های دیگر از طریق کابل یا بلوتوث
کاربران گوشی های هوشمند می توانند با رعایت نکاتی از جمله دانلود برنامه ها از منابع مطمئن و استفاده از اپلیکیشن های معتبر، ریسک خطرات امنیتی را تا حد زیادی کاهش دهند. . نصب یک آنتی ویروس موبایل حرفه ای نیز می تواند زمانی که آن ها حواسشان نیست، از نفوذ بدافزارها به گوشی و سرقت داده های حساس جلوگیری کند. آنتی ویروس گوشی همچنین با شناسایی و پاکسازی فایل ها و برنامه های مخرب، دوباره امنیت را به گوشی برمی گرداند.