آموزش کالیبره کردن باتری در گوشی های اندرویدی

کالیبره کردن باتری در گوشی های اندرویدی

موضوعاتی که در این مطلب می خوانید:

می‌خواهیم بررسی کنیم که چگونه می‌توان باتری گوشی هوشمند برندهای مختلف اندرویدی را کالیبره کرد. پس با آموزش کالیبره کردن باتری در گوشی های اندرویدی با ما همراه باشید.

یکی از وقایعی که ممکن است پس از گذشت مدتی از استفاده از گوشی هوشمند شما روی دهد، کاهش دقت نمایش ظرفیت واقعی باتری است. به طور کلی، در برخی مواقع در محصولات قدیمی، این مشکل پیش می‌آید که گوشی هوشمند، با وجود اینکه میزان باتری به صفر درصد نرسیده باشد، خود به طور ناگهانی خاموش می‌شود.

در این شرایط، احتمالاً باتری از وضعیت کالیبره خارج شده و نیاز به تنظیم مجدد آن وجود دارد. در ادامه، قصد داریم توضیح دهیم که کالیبره کردن باتری به چه معناست و چگونه می‌توان آن را انجام داد. (مفهوم کالیبره کردن باتری چیست؟)

کالیبره کردن باتری چیست؟

قبل از بحث درباره کالیبره گوشی، نیاز است به مسئله‌ای اشاره کنیم. یک گوشی هوشمند باید توانایی رصد و نمایش میزان شارژ باتری را داشته باشد، تا به کاربر اطلاع دهد که باتری کاملاً شارژ شده است یا میزان شارژ به حداقل نزدیک شده و نیاز به شارژ دوباره دارد. با این حال، ممکن است ویژگی مرتبط با نمایش دقیق میزان شارژ در گوشی هوشمند به مشکل بخورد و دستگاه قادر نباشد اطلاعات دقیقی را درباره شارژ باقی‌مانده در باتری ارائه دهد.

کالیبره کردن باتری

ممکن است به دلیل مشکلات نرم‌افزاری یا با توجه به افزایش عمر باتری، عملکرد دستگاه با مشکلاتی مواجه شود. در هر صورت، راهکارهایی وجود دارد که می‌تواند دقت نمایش میزان ظرفیت باتری را افزایش دهد. این کارها بهبود عملکرد باتری را به دنبال ندارند، بلکه به ویژه در دقت نمایش میزان ظرفیت موجود باتری کمک می‌کنند.

چه زمانی باید باتری گوشی را کالیبره کرد؟

حالا که مفهوم کالیبره گوشی برای شما روشن شده است، لازم به ذکر است که اجرای کالیبره باتری در زمان مناسب ضروری است. این عملیات معمولاً در شرایط زیر انجام می‌شود:

۱. زمانی که درصد شارژ باتری نمایش داده شده به نحو قابل‌توجهی با واقعیت همخوانی ندارد و گوشی به طور ناگهانی خاموش می‌شود.

۲. هنگامی که پس از شارژ دهی مکرر، درصد باتری تغییرات چشمگیری ندارد یا پس از مدتی کوتاه از شارژ خود افت می‌کند.

۳. وقتی که باتری گوشی شما به مدت طولانی استفاده شده و عمر آن کاهش یافته است.

حالا که مطلع شدید که آیا گوشی شما به کالیبره نیاز دارد یا خیر، به آموزش کالیبره کردن باتری گوشی بپردازیم.

آنچه باید پیش از کالیبره کردن باتری بدانید

اگر فکر می‌کنید خللی در عملکرد باتری به وجود آمده، گاهی اوقات بهترین راه این است که گوشی هوشمند را به پیش متخصصان برده و باتری آن را تعویض کنید. البته اگر از گوشی هوشمندی استفاده می‌کنید که دارای باتری قابل تعویض است، تنها به باتری جدید نیاز دارید تا مشکل پیش‌آمده را تنها با تعویض باتری برطرف کنید.

باتری گوشی

البته اکثر گوشی‌های هوشمند موجود در بازار از بدنه‌ای یکپارچه بهره می‌برند، که امکان جداسازی باتری از بدنه را ارائه نمی‌دهند. این امر ممکن است در مواقعی که نیاز به تعمیر یا تعویض باتری باشد، مشکل‌ساز شود. همچنین، در صورتی که به کالیبره کردن باتری پرداخته باشید و باز هم مشکلات ادامه داشته باشد، احتمالاً مسئله در دیگر قسمت‌های دستگاه دفتر می‌شود.

اگر اخیراً آپدیت نرم‌افزاری جدید را بر روی گوشی‌هوشمندتان نصب کرده‌اید و بعد از آن، عملکرد باتری دستگاه مختلف شده باشد، این ممکن است ناشی از مشکلات نرم‌افزاری باشد. در چنین شرایطی، مناسب است که تا انتشار آپدیت جدید توسط سازنده‌ی دستگاه صبر کنید تا مشکلات نرم‌افزاری برطرف شوند و عملکرد باتری بهبود یابد.

چگونه باتری گوشی هوشمند اندرویدی را کالیبره کنیم؟

روشی که در ادامه برایتان توضیح خواهیم داد در تمام گوشی‌های هوشمند اندرویدی قابل انجام است. البته در ادامه‌ی مقاله به‌صورت جداگانه توضیح خواهیم داد که برای کالیبره کردن محصولات برندهای دیگر چه باید کرد.

  1. ابتدا باید ظرفیت باتری را تخلیه کنید. برای انجام این کار به قدری از گوشی هوشمند استفاده کنید تا دستگاه خاموش شود.
  2. بار دیگر دستگاه را روشن کرده و منتظر شوید که بار دیگر خاموش شود.
  3. حال، گوشی هوشمند را به شارژر متصل کرده و صبر کنید تا دستگاه به‌صورت صد درصد شارژ شود.
  4. پس از اینکه دستگاه به‌صورت کامل شارژ شد، شارژر را از گوشی هوشمند جدا کنید.
  5. گوشی هوشمندتان را روشن کنید. میزان شارژ باتری را چک کنید. اگر ۱۰۰ درصد نزده بود، شارژر را مجددا به گوشی هوشمند متصل کنید تا به‌صورت کامل شارژ شود. حال صبر کنید تا میزان شارژ به صد درصد برسد.
  6. شارژر را جدا کرده و دستگاهتان را ری‌استارت کنید. در صورتی که میزان درصد شارژ روی ۱۰۰ درصد قرار ندارد، گوشی هوشمندتان را بار دیگر به شارژر متصل کنید. این روند را به قدری ادامه دهید که دستگاه پس از ری‌استارت میزان شارژ را ۱۰۰ درصد نشان دهد.
  7. حال از گوشی استفاده کنید تا میزان شارژ به صفر درصد رسیده و دستگاه خاموش شود.
  8. دستگاه را به شارژر متصل کرده و آن را به طور کامل شارژ کنید. گوشی هوشمندتان با انجام روش ذکر شده کالیبره خواهد شد.

کالیبره کردن گوشی سامسونگ چگونه است؟

کالیبره کردن گوشی سامسونگ

گوشی‌های هوشمند سامسونگ دارای قابلیتی هستند که Quick Reset یا ریست سریع نام دارد. این ویژگی اجازه می‌دهد باتری دستگاه سامسونگی خود را به سادگی کالیبره کنید. برای کالیبره کردن گوشی سامسونگ کافی است که روش زیر را انجام دهید:

  1. از گوشی هوشمندتان استفاده کنید تا میزان شارژ باتری به ۵ درصد برسد.
  2. از اپلیکیشن برقراری تماس، کد #۰۲۲۸#* را وارد کرده و اگر به‌صورت خودکار کد فعال نشد، گزینه‌ی برقراری تماس را انتخاب کنید.
  3. منویی به‌صورت پاپ‌آپ به نمایش درخواهد آمد. از منوی به نمایش درآمده، گزینه‌ی Quick Start را انتخاب کنید.
  4. حال صبر کنید تا دستگاه خاموش و مجددا روشن شود. بررسی کنید که آیا میزان درصد شارژ باتری کمتر از عدد قبلی شده یا خیر.
  5. گوشی هوشمند را به شارژر متصل کرده و صبر کنید تا ۱۰۰ درصد شارژ شود.
  6. دستگاه را خاموش کرده و مجددا روشن کنید. شارژر را نیز از دستگاه جدا سازید.
  7. مجددا به مرحله‌ی دوم رفته و این کار را دو بار دیگر انجام دهید.
  8. شما تاکنون باید سه بار Quick Start کرده باشید و میزان شارژ باتری نیز روی ۱۰۰ درصد باشد. از اپلیکیشن برقراری تماس، کد *#۹۹۰۰# را شماره‌گیری کنید.
  9. از منویی که برایتان پاپ‌آپ خواهد شد، گزینه‌ی batterystats.bin reset را انتخاب کنید.
  10. از منو خارج شده و گوشی هوشمند را ری‌استارت کنید.

باید در نظر داشت که نرم افزار کالیبره باتری اندروید نیز وجود دارد و شما می‌توانید از نرم افزار کالیبره باتری اندروید نیز برای انجام چنین کاری استفاده کنید. همچنین می‌توانید در گوشی‌های هوشمند برندهای مختلف اندرویدی دسترسی به کد تست باتری داشته باشید. در ادامه فهرستی برایتان قرار داده‌ایم که می‌توانید به تست سالم بودن باتری گوشی از برندهای گوناگون دسترسی سریع داشته باشید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *